Zamieszczone przez goncjusz
mrugająca lampka świecy żarowej
Zwiń
X
-
mrugająca lampka świecy żarowej
shqdTagi: Brak
-
-
obcio, musisz wymienic czujnik stopu który jest pod pedałem hamulca-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Nie nie jest to skomplikowane. Wyciągasz obudowę ( taka plastikowa kratka) - nie jestem pewien czy trzeba ją wyciągać.
Wchodzisz "pod kierownicę" na pedale hamulca wyczujesz taki dzyndzelek wychodzący z kostki. Naciskasz pedał, i przekręcasz tą kostkę chyba o 90 stopni. Czujnik wychodzi, odpinasz kostkę i już go masz. Następnie bierzesz WD 40, psikasz intensywnie do środka z jednoczesnym naciskaniem. Z boku są takie małe otwory przez które widać styki, tam mocno psikasz. Następnie suszysz włącznik suszarką i montujesz w samochodzie i działa :diabelski_usmiech
Inna opcja to zapłacić 20 PLN za nowy czujnik.
Powodzenia.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtassWłaśne mi się zaświeciła mi się ta kontrolka ale stopy mam Co jest tego przyczyną ?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
jak coś zepsutego ma działać :?: ten czujnik dział jak naciśniesz hamulec i sygnał jest przekazywany dalej do kolejnych systemów auta. wymień to ustrojstwo i po kłopocie. mnie zajęło to razem z telefonem i wycieczką do ASO mniej niż godzinę. teraz działa, za chwilę nie będzie i ktoś wjedzie Ci w ... :wink:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz